A
PŮVODNÍ EXTRAKT A ZDÁNLIVÝ EXTRAKT
B
ZDÁNLIVÝ EXTRAKT A ALKOHOL
C
PŮVODNÍ EXTRAKT A ZDÁNLIVÉ PROKVAŠENÍ
D
PŮVODNÍ EXTRAKT A SKUTEČNÉ PROKVAŠENÍ
E
ALKOHOL A SKUTEČNÝ EXTRAKT
F
ZDÁNLIVÝ EXTRAKT A SKUTEČNÝ EXTRAKT
G
RELATIVNÍ HUSTOTA SKUTEČNÉHO EXTRAKTU A RELATIVNÍ HUSTOTA PIVA
H
RELATIVNÍ HUSTOTA ALKOHOLU A RELATIVNÍ HUSTOTA PIVA
I
RELATIVNÍ HUSTOTA SKUTEČNÉHO EXTRAKTU A RELATIVNÍ HUSTOTA ALKOHOLU
J
PŮVODNÍ EXTRAKT A ALKOHOL
K
PŮVODNÍ EXTRAKT A SKUTEČNÝ EXTRAKT
L
ALKOHOL A RELATIVNÍ HUSTOTA PIVA
M
ALKOHOL A RELATIVNÍ HUSTOTA SKUTEČNÉHO EXTRAKTU
p = extrakt původní mladiny,
m = zdánlivý extrakt,
a = alkoholový faktor zdánlivé attenuace,
A % hm. = alkohol v % hm.,
A % obj. = alkohol v % obj.,
b = alkoholový faktor skutečné attenuace,
q = attenuační kvocient,
n = skutečný extrakt,
SGn = relativní hustota skutečného extraktu,
SGEtOH = relativní hustota alkoholu,
SGPIVO = relativní hustota piva,
PZ = zdánlivé prokvašení,
PS = skutečné prokvašení,
PSASBC = skutečné prokvašení podle ASBC,
energie = energetická hodnota piva,
ρ = hustota piva